Hozzávalók:
4-5 bannan
1 fakanal margarin ( egyszeu, kozonseges is megfelel )
2-3 evo kanal kristaly cukor ( izles szerint )
1 fakanal margarin ( egyszeu, kozonseges is megfelel )
2-3 evo kanal kristaly cukor ( izles szerint )
Elkészítés:
1. oszedaraboljuk aprora a bannant es beleteszuk egy fozo edenybe.
2. hozzadjuk a margarint es izles szerint a cukrot majd oszemelegitjuk az egeszet.
3. addig kell fozni meg meg nem surusodik es mikor mar elege suru akkor leveszuk a tuzrol es megvarjuk hogy ki hujjon. mikor mar elege kihult meglehet tolteni vele a palacsintat.
4. az osze tekert palacsinta tetejere porcukrot szorunk es talaljuk .
2. hozzadjuk a margarint es izles szerint a cukrot majd oszemelegitjuk az egeszet.
3. addig kell fozni meg meg nem surusodik es mikor mar elege suru akkor leveszuk a tuzrol es megvarjuk hogy ki hujjon. mikor mar elege kihult meglehet tolteni vele a palacsintat.
4. az osze tekert palacsinta tetejere porcukrot szorunk es talaljuk .
Forrás:
EXTERNET Web-Art Műhely 1997-98