Hozzávalók:
20dkggesztenyemassza
7dkgvaj
3tojássárgája
18dkgvaníliásporcukor
2dkgliszt
15dkgbarackíz
7dkgvaj
3tojássárgája
18dkgvaníliásporcukor
2dkgliszt
15dkgbarackíz
Elkészítés:
A vajat habosra keverjük, egyenként hozzáadjuk a tojások sárgáját, a vaníliás
porcukrot, az áttört gesztenyét, végül a lisztet. Összekeverjük, és
nyomózsákból sütőpapírral borított sütőlemezre cseppalakú halmokat nyomunk.
Mérsékelt sütőben sütjük. Amikor kihűlt, 2-2 db-ot gyümölcsízzel összeragasztunk.
Esetleg meglocsolhatjuk olvasztott csokoládéval.
porcukrot, az áttört gesztenyét, végül a lisztet. Összekeverjük, és
nyomózsákból sütőpapírral borított sütőlemezre cseppalakú halmokat nyomunk.
Mérsékelt sütőben sütjük. Amikor kihűlt, 2-2 db-ot gyümölcsízzel összeragasztunk.
Esetleg meglocsolhatjuk olvasztott csokoládéval.
Forrás:
EXTERNET Web-Art Műhely 1997-98