Hozzávalók:

40 dkg kicsontozott csirkemell
1 db konzerv kukorica
1 fej vöröshagyma
5 db HERA fözőmargarin
1 dl tejföl
1 csapott evőkanál vegeta
1-1 teáskanál liszt és currypor

Elkészítés:

A csirkemellett csíkokra vágom, a kukoricát leszűröm, a kukorica levét a liszttel és a tejföllel simára keverem, a hagymát finomra aprítom. A HERA főzőmargarint serpenyőben felolvasztom, a hagymát üvegesre piritom. Ezután hozzáadom a csirkemellcsíkokat, és továbbra is fedetlenül pirítom. Ha már minden húsdarab átsült, meghintem a fűszerekkel és ráöntök 1/2 dl vizet. Fedő alatt 15 percig párolom, ezután ráöntöm a kukoricát és a lisztes-tejfölös levet. Jól összekeverem, és fedő nélkül jól összeforralom. Végül a fedőt ráteszem, és 10 percig hagyom állni, csak azután tálalom. Mazsolás rizs, vagy párolt rizs illik hozzá.
 

Forrás:
EXTERNET Web-Art Műhely 1997-98