Hozzávalók:

3 csirkemell, 1 db. hagyma, 8 gerezd fokhagyma, 2 db chili ( szárított erőspaprika ) 1 EK gyömbérpor, 1 EK curry por, 30 dkg rákhús ( elhagyható ) 1 doboz ananászkonzerv, 1 EK étkezési keményítő, gyors rizs,
Pác: szójaszósz, méz, erőspaprika krém.

Elkészítés:

A csirkemellet felkockázom, egy napra bepácolom. A megpácolt csikemell kockákat olajban megsütöm, félreteszem. Olajban megdinsztelem a felkockázott hagymát, kis lángon hozzáadom a fűszereket, majd az apróra vágott paradicsomot, paprikát, amikor levet eresztett a zúzott fokhagymát, a sült húst ( rákhúst ) Forrrás után az ananászkockákat. Az ananász levét elkeverem az étkezési keményítővel és felönöm az ételt, felforralom, amíg besűrűsödik. Rizzsel tálalom.

Forrás:
EXTERNET Web-Art Műhely 1997-98