Hozzávalók:

  • 1 pulykamell
  • kakukkfű
  • oregánó
  • bazsalikom
  • fokhagyma
  • zöldségek
  • kevés víz
  • olívaolaj

Elkészítés:

Egy pulykamellet kb. 2 cm-es csíkokra vágunk, egy kisebb tálban kakukkfüvet, oregánót, bazsalikomot és egy cikk fokhagymát és pici vizet engedünk hozzá, csak annyit, hogy kenhető legyen a massza, a húsokra kenjük. Egy kis tepsit kibélelünk sütőpapírral, gyengén megkenjük olívaolajjal, ráhelyezzük a csíkokat és átsütjük. Nagy adag vegyes mindent bele salátát készítünk, amit egy nagy tálra halmozunk és erre szedjük rá a kisült csíkokat és lefedve készre sütjük.

 

Forrás: DPG recepttár


A recepthez társított címkék:
tájjellegű étel