Hozzávalók:

4 db tojas
1-2 db Macisajt /Izles szerint lehet:Sonkas,szalamis..,en a sonkassat ajanlom ;o)/
1 fej vöröshagyma
Vegeta vagy so,bors keveske pirosarany es bar meglepö de egy nagyon keves mustar es kechup/finomma es erdekesse teszi / de el is hagyhato
Olivaolaj a suteshez de ha nincs az se baj

Elkészítés:

A tojasokat felverjuk , a macisajtot kcsi darabokravagdaljuk es hozza adjuk a tojashoz.Izles szerint hozza adjuk a vegetat/sot borsot ,a pirosaranyat/nem kell nagyon sok csak egy keveske /,mustart es a kechuppot (Nem kell ha nem szereted de nem rontja el) A hagymat megpuculjuk es kicsi darabokra vagdaljuk es a meleg olajban kicsit "elösutjuk" majd bele a tojas es keszresutjuk .
/MEGJEGYZES : NE hagyd hogy tul szarazra suljön!/
 

Forrás:
EXTERNET Web-Art Műhely 1997-98