Hozzávalók:

1 filézett csirkemell (pulykamellel is kiváló)
15 dkg sonka
1 doboz ananász konzerv egész
15 dkg trappista sajt
3 dl tejszín
só és gyömbér a fűszerezéshez

Elkészítés:

A friss csirkemellett szeletekre vágjuk, a sóval és gyömbérrel beszórjuk. Egy közepes tűzálló tálba rétegesen rakunk egy sor húst, egy sor ananászt és egy sor sonkát, amíg tart a hozzávalókból. A rétegelés sonkával fejeződik be, melynek tetejére elrendezzük a felszeletelt sajtot. Nyakon zúdítjuk a tejszínnel, és a sütőben - közepes lángon - addig sütjük, amíg a sajt szép pirosra pirul. Petrezselymes rizzsel tálaljuk. Gyors és rendkívül finom étel.
 

Forrás:
EXTERNET Web-Art Műhely 1997-98