Hozzávalók:
1 kg sertéscomb
75 dkg füstölt bacon szalonna
zöldpaprika
paradicsom
hagyma
só, bors, pirospaprika
75 dkg füstölt bacon szalonna
zöldpaprika
paradicsom
hagyma
só, bors, pirospaprika
Elkészítés:
A sertésszeleteket nagyon vékonyra kiklopfoljuk, sózzuk, borsozzuk megszórjuk pirospaprikával. A paprikát, paradicsomot, hagymát karikára vágjuk és ráhalmozzuk a szeletekre. Mindezek tetejére kerül a bacon szalonna. Ezután a húst alufóliába csomagoljuk és közepes lángon kb. 1 óráig sütjük. Miután a hús megpuhult a batyukat kibontjuk és 10 percig így sütjük tovább! Nem kell teljesen kivenni a húsokat a batyuból, csak a fóliát kell kinyitni.
Forrás:
EXTERNET Web-Art Műhely 1997-98