Hozzávalók:
1csomag spagetti
sonka, bacon vagy főtt császár
tojás
főző tejszín
vaj, olaj, só, bors
sonka, bacon vagy főtt császár
tojás
főző tejszín
vaj, olaj, só, bors
Elkészítés:
A kockára aprított bacont kevés olajon zsírjára pirítom. Közben felteszem főni a spagettit(só,olaj a vízbe). Eközben abban az edénybe, amibe szeretném tálalni keverem össze a 2 tojás sárgáját, 1-2 ek. tejszínt,bors, kevés só(vigyázz ha sós sonkát használsz akkor ezt ne sózd meg).
Amikor megfőtt a tészta alig lecspegtetve, forrón ráötöm a tojásra és azonnal összekeverem és a tetejére szórom a pirított bacont.
Amikor megfőtt a tészta alig lecspegtetve, forrón ráötöm a tojásra és azonnal összekeverem és a tetejére szórom a pirított bacont.
Forrás:
EXTERNET Web-Art Műhely 1997-98