Hozzávalók:

  • 50 dkg ponty filé
  • 30 dkg csuszatészta
  • 10 dkg hagyma
  • 15 dkg gomba
  • 5 dkg liszt
  • 3 dl tejföl
  • pirospaprika
  • bors
  • 1 dl olaj 

Elkészítés:

A megsózott halszeleteket lisztbe fogatjuk, és olajban megsütjük. A tésztát főzzük, leszűrjük és 1-2 evőkanál olajjal összekeverjük. A finomra vágott hagymát olajban megpirítjuk, hozzáadjuk a felszeletelt gombát, ízesítjük a pirospaprikával, sóval, borssal. Ha a gomba megpárolódott, hozzáadjuk a tejföl felét. Egy tűzálló tálba tesszük a tészta felét, rátesszük a halszeleteket, ráöntjük a gombapaprikást, és betakarjuk a maradék tésztával. Tetejére kanalazzuk a maradék tejfölt, és sütőben átforrósítjuk.
 
 

Forrás: DPG recepttár 


A recepthez társított címkék:
tájjellegű étel