Hozzávalók:
5 db tojás
5-10 dkg gomba
1 közepes nagyságú hagyma
bacon szalonna
zöldpaprika
konzerv kukorica
só
olaj
ízlés szerint pirospaprika vagy őrölt bors és sajt
5-10 dkg gomba
1 közepes nagyságú hagyma
bacon szalonna
zöldpaprika
konzerv kukorica
só
olaj
ízlés szerint pirospaprika vagy őrölt bors és sajt
Elkészítés:
A tojásokat felverjük, sóval ízesítjük. A gombát, hagymát, bacon szalonnát, zöldpaprikát felszeleteljük. Ezeket egy edénybe tesszük a kukoricával együtt és olajon kevés ideig pároljuk, időnként megkevergetjük. Utána ráöntjük a felvert tojásokat és megsütjük.
Még melegen ráhintjük a reszelt sajtot, hogy ráolvadjon. Tehetünk rá még pirospaprikát vagy őrölt borsot. Friss kenyérrel a legfinomabb!
Még melegen ráhintjük a reszelt sajtot, hogy ráolvadjon. Tehetünk rá még pirospaprikát vagy őrölt borsot. Friss kenyérrel a legfinomabb!
Forrás:
EXTERNET Web-Art Műhely 1997-98