Hozzávalók:

A Garden Crank-ről

 

Az ital kifejezetten ajánlott tavaszi-nyári szabadtéri összejövetelekre, kerti partikra, csapatépítő tréningekre, de akár lagzikra is.

Képes a laposabb hangulatot gyorsan elűzni, a társaságot minél jobban felpörgetni. Fogyasztása társaságban, hosszú szívószállal ajánlott.

 

 

5 liter bólé elkészítéséhez

 

  • 1 üveg félédes fehérbor (0,7 l)
  • 1 üveg rosé pezsgő (0,7 l)
  • 1 üveg édes pezsgő (0,7 l)
  • kb. 0,3 - 0,4 liter Berentzen Apfel almalikőr
  • 1 üveg szénsvas Apenta málna
  • 1 üveg szénsavas Apenta meggy
  • 2 nagy doboz barackkonzerv
  • 3 eper konzerv

Elkészítés:

 

  • A konzerves gyümölcsöket leszűrjük, a barackot apróbb darabokra szeleteljük.
  • Minden gyümölcsöt egy min. 5 literes bólés tálba öntünk.
  • Hozzáöntjük a félédes fehérbort, valamint a Berentzen almalikőrt.
  • Kicsit megkeverjük, majd hűtőben 1-2 órára állni hagyjuk.
  • Fogyasztás előtt maximum 10-15 perccel a bólés tálat a hűtőből kivesszük, és beleöntjük a rosé és édes pezsgőket. A fennmaradó űrtartalmat vegyesen Apenta málnával és Apenta meggyel felöntjük, majd jól megkeverjük a bólét.

 

 

Az elkészült bólét a társaságunkkal együtt elfogyasztjuk, és élvezzük annak bódító hatását.