Hozzávalók:
A Garden Crank-ről
Az ital kifejezetten ajánlott tavaszi-nyári szabadtéri összejövetelekre, kerti partikra, csapatépítő tréningekre, de akár lagzikra is.
Képes a laposabb hangulatot gyorsan elűzni, a társaságot minél jobban felpörgetni. Fogyasztása társaságban, hosszú szívószállal ajánlott.
5 liter bólé elkészítéséhez
- 1 üveg félédes fehérbor (0,7 l)
- 1 üveg rosé pezsgő (0,7 l)
- 1 üveg édes pezsgő (0,7 l)
- kb. 0,3 - 0,4 liter Berentzen Apfel almalikőr
- 1 üveg szénsvas Apenta málna
- 1 üveg szénsavas Apenta meggy
- 2 nagy doboz barackkonzerv
- 3 eper konzerv
Elkészítés:
- A konzerves gyümölcsöket leszűrjük, a barackot apróbb darabokra szeleteljük.
- Minden gyümölcsöt egy min. 5 literes bólés tálba öntünk.
- Hozzáöntjük a félédes fehérbort, valamint a Berentzen almalikőrt.
- Kicsit megkeverjük, majd hűtőben 1-2 órára állni hagyjuk.
- Fogyasztás előtt maximum 10-15 perccel a bólés tálat a hűtőből kivesszük, és beleöntjük a rosé és édes pezsgőket. A fennmaradó űrtartalmat vegyesen Apenta málnával és Apenta meggyel felöntjük, majd jól megkeverjük a bólét.
Az elkészült bólét a társaságunkkal együtt elfogyasztjuk, és élvezzük annak bódító hatását.