Hozzávalók:
- 1 db fejes saláta
- 2 db paradicsom
- 4 dkg dióbél
- 25 dkg Feta sajt
- 2 db alma
- 2 db nektarin
- 1 fürt szőlő.
Az illatos salátaöntethez:
- 2 evőkanál illatos salátaecet
- 1 pohár joghurt vagy kefir
- negyed csomag petrezselyem finomra vágva
- só
- őrölt bors
Elkészítés:
A megmosott salátaleveleket apróra tépkedjük, egy tányéron körberakjuk. A paradicsomokat felszeleteljük, az almákat vékony metéltre vágjuk, és a tányér közepére tesszük. Melléhelyezzük a szeletelt sajtot és nektarin cikkeket, majd a megmosott szőlőszemeket és dióbelet is. Illatos salátaöntettel leöntve, jól behűtve tálaljuk.
Forrás: DPG recepttár