Hozzávalók:
4 fő részére
8 virsli
8 szelet felvágott(akkora hogy be lehessen vele tekerni egy virslit)
majonéz, ketchup, mustár, pirosarany, sajt (trappista v. edámi)
8 virsli
8 szelet felvágott(akkora hogy be lehessen vele tekerni egy virslit)
majonéz, ketchup, mustár, pirosarany, sajt (trappista v. edámi)
Elkészítés:
A virsliket megfözzük, aztán mindegyiket bevágjuk hosszában, annyira, hogy egy kis reszelt sajttal és ketchuppal v. majonézzel (ízlés szerint)megtölthessük.
A vékonyra szeletelt felvágottak egyik oldalát bekenjük majonézzel (v. valamivel, ízlés szerint). Minden virslit begöngyölünk egy-egy bekent felvágottal, fogvájóval átszúrkáljuk és így rögzítjük, hogy ne tekeredjen ki. Mikrohullámú sütőben v. sütőben, addig sütjük, amíg a felvágott sötétbarnára nem sül.
Jó étvágyat hozzá!
A vékonyra szeletelt felvágottak egyik oldalát bekenjük majonézzel (v. valamivel, ízlés szerint). Minden virslit begöngyölünk egy-egy bekent felvágottal, fogvájóval átszúrkáljuk és így rögzítjük, hogy ne tekeredjen ki. Mikrohullámú sütőben v. sütőben, addig sütjük, amíg a felvágott sötétbarnára nem sül.
Jó étvágyat hozzá!
Forrás:
EXTERNET Web-Art Műhely 1997-98
EXTERNET Web-Art Műhely 1997-98