Hozzávalók:
1 kigyouborka
1 nagy paradicsom
1 fej kozepes voroshagyma
1 zoldpaprika
10 dkg Feta sajt
2-3 ek.olivaolaj
3-4 olivabogyo
kis cs.petrezselyem
oregano,so
1 nagy paradicsom
1 fej kozepes voroshagyma
1 zoldpaprika
10 dkg Feta sajt
2-3 ek.olivaolaj
3-4 olivabogyo
kis cs.petrezselyem
oregano,so
Elkészítés:
Egy salatastalba belerakjuk a megtisztitott es kockakra vagott uborkat,paradicsomot.A hagymat vekony cikkekre szeleteljuk,a zoldpaprikat karikakra,majd a sajtot is kis kockakra.Radobjuk az olivabogyokat.A salatastalba tesszuk oket leontjuk az olivaolajjal(extra virgin a legjobb),vagott petrezselyemmel es oreganoval izesitjuk,sozzuk izles szerint.Izles szerint kapor is hasznalhato a fenti fuszerek barmely variaciojaval.Ovatosan megforgatjuk es fogyaszthato.Az olajat mindig kozvetlenul talalas elott tesszuk a
salatara.Friss szezemmagos zsomlevel vagy kenyerrel kivalo vacsora,egyebkent kituno salataja barmely sultnek.
Jo Etvagyat!
salatara.Friss szezemmagos zsomlevel vagy kenyerrel kivalo vacsora,egyebkent kituno salataja barmely sultnek.
Jo Etvagyat!
Forrás:
EXTERNET Web-Art Műhely 1997-98