Hozzávalók:

3-4 kg-os görögdinnye
2 kg-os sárgadinnye
1/2 kg őszibarack
4 db banán
1/2 kg csemege szőlő
6-7 szem kiwi
1 tripli sec aroma

Elkészítés:

A görögdinnyét félbevágod, evőkanállal a belét kivájod.
A sárgadinnyét, az őszibarackot, a banánt és a kiwit meghámozod, kockára apritod. A szőlőt leszemezed.
A görögdinye héjának felső szélét kristálycukorba forgatod (ez csak a látvány fokozásához kell)
A gyümölcsöket visszarakod a görögdinnye héjába, s az aromával meglocsolod. Készítheted alkohollal is.
Hütőben kb. 2 órát hütőd.
Ebben a fránya melegben üdítő csemege.
 

Forrás:
EXTERNET Web-Art Műhely 1997-98