Hozzávalók:
Kenyér
Teavaj
Olajos hal
Sajt
Fokhagyma
Teavaj
Olajos hal
Sajt
Fokhagyma
Elkészítés:
Az olajos halat öntsük egy tálba és villával nyomkodjuk szét, amíg a nagyobb darabok el nem tűnnek.
Ezután pár gerezd (ízlés szerint) fokhagymát vágjunk apró darabokra, vagy fokhagymanyomóval sajtoljuk szét, majd adjuk a halhoz és keverjük jó össze. A felszeletelt kenyereket vékonyan vajazzuk meg és kenyjük rá a halpépet. A tetejükre tegyünk reszelt sajtot, majd forró sütőben pirítsuk a szendvicseket ropogósra. Fogyasztás előtt tehetünk rá ketchupot, majonézt.
Ezután pár gerezd (ízlés szerint) fokhagymát vágjunk apró darabokra, vagy fokhagymanyomóval sajtoljuk szét, majd adjuk a halhoz és keverjük jó össze. A felszeletelt kenyereket vékonyan vajazzuk meg és kenyjük rá a halpépet. A tetejükre tegyünk reszelt sajtot, majd forró sütőben pirítsuk a szendvicseket ropogósra. Fogyasztás előtt tehetünk rá ketchupot, majonézt.
Forrás:
EXTERNET Web-Art Műhely 1997-98