Hozzávalók:
Hozzávalók:
6 csirkecomb (kettévágva)
6 gerezd fokhagyma
1 doboz szeletelt ananász konzerv
1 üveg őszibarack befőtt
só, curry, őrölt gyömbér,olaj
6 csirkecomb (kettévágva)
6 gerezd fokhagyma
1 doboz szeletelt ananász konzerv
1 üveg őszibarack befőtt
só, curry, őrölt gyömbér,olaj
Elkészítés:
A csirkecombokat besózzuk,mindkét oldalukat jól megszórjuk gyömbérrel. Tepsibe helyezzük őket,majd olajat és egy pohár vizet öntünk alá,fóliával befedjük.Közepes hőmérsékletű sütőben puhára pároljuk,majd megpirítjuk.
Nagy serpenyőben, pici olajon enyhén megpároljuk a felszeletelt fokhagymát. Rátesszük az ananászt és a darabolt barackot,megszórjuk curry-vel majd egy rövid ideig pároljuk. Felöntjük a befőttek levével, belehelyezzük a csirkecombokat, fedő alatt kb.15 percig nagyon lassú tűzön főzzük.
Nagy serpenyőben, pici olajon enyhén megpároljuk a felszeletelt fokhagymát. Rátesszük az ananászt és a darabolt barackot,megszórjuk curry-vel majd egy rövid ideig pároljuk. Felöntjük a befőttek levével, belehelyezzük a csirkecombokat, fedő alatt kb.15 percig nagyon lassú tűzön főzzük.
Forrás:
EXTERNET Web-Art Műhely 1997-98