Hozzávalók:

1/2kg darált háztartási keksz
1/2kg porcukor
15 dkg kakaópor
1/2 dl rum
kb 3dl erős neszkáfé
kókuszreszelék

Elkészítés:

Egy nagy tálban összekeverjük a darált kekszet a porcukorral és a kakaóporral,majd hozzáadjuk a rumot és a kávét, amiből sohasem pont 3 dl kell.(Fontos, hogy a massza ne legyen híg.)Fakanállal érdemes dolgozni.A jó kókuszgolyó alapanyaga olyan, hogy ha kiveszünk belőle egy csipettel,nem fordul le az ujjunkról, hanem rátapad.Ha kész, egy kis tálba vizet engedünk, egy másikba pedig beleszórjuk a kókuszreszeléket. Megvizezzük a tenyerünket,kicsípünk a masszából egy golyónyit, gömbbé hengergetjük és megforgatjuk a reszelékben.Időigényes, de nagyon finom.
 

Forrás:
EXTERNET Web-Art Műhely 1997-98