Hozzávalók:

1 db 250 g-os süvegcukor
2 palack jó minőségű vörösbor
1 dl rum (min. 60 % alkoholtartalmú)
narancs héja, citromkarikák, rúdvanilia, szegfűszeg

Elkészítés:

Készíts elő egy hőálló tálat, egy hőálló tartórácsot és egy rezsót. A tálba kerüljön a 2 palack bor, majd tégy hozzá narancshéjat, citromkarikákat, rúdvaniliát és szegfűszeget ízlésed szerint. Az egészet forrósítsd fel. Helyezd a hőálló tálra a tartórácsot, és tedd rá a süvegcukrot. Ovatosan, de alaposan locsold meg a süvegcukrot rummal, majd gyújtsd meg. Folyamatosan, kanalanként locsold a süvegcukrot a rummal, amíg az teljesen bele nem olvad a borba.
Ihatod forrón, de hűtve is kitűnő.