Hozzávalók:

1/2 kg pulykamáj

1 ü. natur lecsó

2 nagy fej vöröshagyma

6-8 db burgonya

4 dl tejföl

só,bors,pirospaprika

Elkészítés:

Egy fej vöröshagymát apróra vágok,majd megdinsztelem.
A pulykamájat ledarálom, és hagymára öntöm,majd
ízesítem sóval borssal,paprikával,és megpirítom.
Közben a burgonyát héjában megfőzöm, és a lecsót
a másik fej hagymával elkészítem.
Tűzálló tálat kizsírozom, és a hozzávalókat soronként
/ 1 sor burgonya,1 sor máj, 1 sor lecsó és rá a tejföl/
a tálba teszem úgy, hogy a tetején burgonya legyen,
amit még egy kis tejföllel meglocsolok.
Előmelegített sütőben közepes lángon készre sütöm.
 

Forrás:
EXTERNET Web-Art Műhely 1997-98