Hozzávalók:
Kerek camamber sajt,tojás,liszt,szeletelt mandula,rizs,őszibarackbefőtt,ketchup 1 evőkanálnyi,narancs a díszítéshez.
Elkészítés:
A sajtot négyfelé vágjuk.A vágási felületét bemártjuk lisztbe,hogy ne follyon ki.Liszt,tojás és szeletelt mandula formációban bepanírozzuk,fritőzben kisütjük.Az ínyencérzést a finoman megsült mandula adja.A befőttet apróra daraboljuk és a ketchuppal összekeverjük/1 ek/.
Föttrizzsel tálaljuk, a barackos-ketchupos mártásból mindig lehet utána pótolni,mert evésközben fog megjönni az étvágy.A narancsokat felkarikázzuk és díszítésként a tányér szélére rakjuk.
Jó étvágyat!
Föttrizzsel tálaljuk, a barackos-ketchupos mártásból mindig lehet utána pótolni,mert evésközben fog megjönni az étvágy.A narancsokat felkarikázzuk és díszítésként a tányér szélére rakjuk.
Jó étvágyat!
Forrás:
EXTERNET Web-Art Műhely 1997-98