Hozzávalók:
7 adag majonézmártás,
1 db zsemle,
1 dkg só,
1 db citrom,
2 dl tejföl,
2 dl tej,
2 db tojás,
0,5 dkg fehérbors,
1 csomó metélőhagyma.
1 db zsemle,
1 dkg só,
1 db citrom,
2 dl tejföl,
2 dl tej,
2 db tojás,
0,5 dkg fehérbors,
1 csomó metélőhagyma.
Elkészítés:
Hámozott, tejben áztatott, kicsavart zsemlét szitán áttörünk, és a majonézmártáshoz keverjük. Kemény tojások sárgáját szitán áttörjük, és a zsemlével elkevert majonézmártáshoz adjuk. Sózzuk, törött fehér borssal, citromlével ízesítjük, hozzákeverjük a finomra vágott metélőhagymát és a tejfölt.
Forrás:
EXTERNET Web-Art Műhely 1997-98