Hozzávalók:

2 csirkemell filé
3 evőkanál dijoni mustár
4 evőkanál méz
1 nagy fej vöröshagyma
2 cikk fokhagyma
só, bors

Elkészítés:

Igazán egyszerű kaja, és nagyon pikáns.
A mustért a mézzel jól elkevered. A húst nagyon kicsi kockára vágod. A husit belekevered a pácba és jól összekevered. Ha van időd mehet be a hűtőbe picit állni. Ha nincs az sem gond. Ezeke után a vöröshagymát apró kockákra vágod. A fokhagymát átpréseled a nyomón. Vajat melegítesz, és ebbe belerakod a hagymát, aranysárgára pirítod. Ha ez meg van , mehet bele a hús. Erre a fokhagyma, só, bors, ha lehet itt is 4 bors keveréket használj. Kb 10-15 perc és kész. Kevés vizet lehet tenni alá, így a végén szaftosabb lesz.
És ennyi.:-)
 
Forrás:
EXTERNET Web-Art Műhely 1997-98