Hozzávalók:
6 db csirkecomb
1 ek mustár
1 fej vöröshagyma apróra vágva
1 dl fehérbor
só
3 ek olaj
1 ek mustár
1 fej vöröshagyma apróra vágva
1 dl fehérbor
só
3 ek olaj
Elkészítés:
A combok bőrét lehúzzuk és a húst a rostokra merőlegesen bevagdossuk. Jénai aljára kevés olajat teszünk, rá szorosan egymás mellé fektetjük a húsdarabokat. Mustárból, hagymából, olajjal, borral és sóval mártást készítünk. Megkenjük vele a combokat, fóliával becsomagoljuk, előmelegített sütőben 30-40 percig sütjük.
Fóliát levéve petrezselymes párolt rizshez tálaljuk. Savanyúságot is adhatunk hozzá. Aki nem szereti, annak pedig befőttöt.
Fóliát levéve petrezselymes párolt rizshez tálaljuk. Savanyúságot is adhatunk hozzá. Aki nem szereti, annak pedig befőttöt.
Forrás:
EXTERNET Web-Art Műhely 1997-98
EXTERNET Web-Art Műhely 1997-98