Hozzávalók:
6db tojás
8 szelet gépsonka
10dkg füstölt vagy trapista sajt
1dl tejföl
petrezselyem, liszt,
margarin, só, bors
8 szelet gépsonka
10dkg füstölt vagy trapista sajt
1dl tejföl
petrezselyem, liszt,
margarin, só, bors
Elkészítés:
A tojást a petrezselyemet a púpozott evőkanál lisztet és a tejfölt
összekeverjük egy tálba. Egy tepsit kibélelünk alufoliával és kikenjük
margarinnal és elõforrósítjuk. Beleöntjük a keveréket és a sütőbe
helyezzük. Ha pirosra sült kiveszük és ráhelyezzük a sonkát és a sajtot
és a fólia segítségével feltekerjük. Ha kihült felszeletelve tálaljuk.
összekeverjük egy tálba. Egy tepsit kibélelünk alufoliával és kikenjük
margarinnal és elõforrósítjuk. Beleöntjük a keveréket és a sütőbe
helyezzük. Ha pirosra sült kiveszük és ráhelyezzük a sonkát és a sajtot
és a fólia segítségével feltekerjük. Ha kihült felszeletelve tálaljuk.
Forrás:
EXTERNET Web-Art Műhely 1997-98