Hozzávalók:
8 szelet tarja
4 db vöröshagyma
mustár, pirosarany, só, olaj
4 db vöröshagyma
mustár, pirosarany, só, olaj
Elkészítés:
A hússzeleteket kiklopfolom(de nem kell vékonyra), besózom. Egyik oldalát mustárral kenem meg, a másikat piros arannyal. Alufóliára teszek egy bekent húst, erre hagymát karikázok, majd megint hús és folytatom,amig van hozzávaló, legfelülre hús kerüljön. Becsomagolom az alufóliába és egy éjszakán át a hűtőben tartom. Másnap egy teflontepsit kikenek olajjal és belerakom a húst, úgy,hogy a hagymakarikák felülre kerüljenek. Öntök rá féldeci vizet, befedem alufóliával és kb 1 órán át közepes lángon sütöm. Burgonyapürével és savanyúsággal tálalom. Jó étvágyat kívánok hozzá!
Forrás:
EXTERNET Web-Art Műhely 1997-98