Hozzávalók:
20 dkg párizsi
5 dkg margarin
1-2 evőkanál kefír
1 teáskanál vöröshagyma
petrezselyemzöld, mustár, ecetes uborka, sonka
5 dkg margarin
1-2 evőkanál kefír
1 teáskanál vöröshagyma
petrezselyemzöld, mustár, ecetes uborka, sonka
Elkészítés:
A 20 dkg finomra vágott párizsit összedolgozunk 5 dkg
habosra kevert margarinnal, 1-2 evőkanál kefírrel, egy
kávéskanál vöröshagymával, ízlés szerint mustárral, petrezselyemzölddel.
Ízesíthetjük 10 dkg apró kockára vágott ecetes uborkával is. Darált
sonkából, maradék sült vagy főtt húsból hasonlóan készülhet szendvicskrém.
habosra kevert margarinnal, 1-2 evőkanál kefírrel, egy
kávéskanál vöröshagymával, ízlés szerint mustárral, petrezselyemzölddel.
Ízesíthetjük 10 dkg apró kockára vágott ecetes uborkával is. Darált
sonkából, maradék sült vagy főtt húsból hasonlóan készülhet szendvicskrém.
Forrás:
EXTERNET Web-Art Műhely 1997-98