Hozzávalók:

1cs. vanilia puding
1cs. csoki puding (természetesen mindegyik főzős)
1cs. háztartási keksz
1l. tej
kakaópor, cukor, vanilia, kevés rum

Elkészítés:

A pudingokat elkészítjük a leírás alapján. (zacskón van) A csokis pudingba rakjunk kevés kakaóport is, a vaniliásba pedig egy kevés vanilia rudat. A kekszet törhetjük is de egészben is jó, szóval megáztatjuk kicsit rumos tejben. DE éppen csak annyire hogy átvegye az ízét, de ne ázzon el. Aztán egy jó nagy tálba elkezdjük rakni a hozzávalókat. Vagyis először egy kis puding elfelezve. Aztán keksz és így tovább, pudinggal fejezzük be. Mehet be a hűtőbe. Pár óra és jól átjárja a puding a kekszet, megpuhul és iszonyatosan finom lesz!:-)
 

Forrás:
EXTERNET Web-Art Műhely 1997-98