Hozzávalók:
4 tojás
15 dkg cukor
10 dkg mazsola
10 dkg darabos dió
15 dkg liszt
15 dkg cukor
10 dkg mazsola
10 dkg darabos dió
15 dkg liszt
Elkészítés:
4 tojássárgáját 15 dkg cukorral habosra keverünk,
hozzáteszünk 10 dkg mazsolát 10 dkg darabos diót és
végül 15 dkg lisztet késhegynyi szódabikarbónát
majd a tojások (fehérjét) felvert habját.
Zsírozott (vajazott)lisztezett formába öntjük és
lassú tűzön megsütjük.
JÓ ÉTVÁGYAT!!
hozzáteszünk 10 dkg mazsolát 10 dkg darabos diót és
végül 15 dkg lisztet késhegynyi szódabikarbónát
majd a tojások (fehérjét) felvert habját.
Zsírozott (vajazott)lisztezett formába öntjük és
lassú tűzön megsütjük.
JÓ ÉTVÁGYAT!!
Forrás:
EXTERNET Web-Art Műhely 1997-98