Hozzávalók:

  • 15 dkg angolszalonna
  • 20 dkg füstölt sertéstarja
  • 15 dkg füstölt szalonna
  • 20 dkg füstölt kolbász
  • 15 dkg gomba
  • 20 dkg burgonya
  • 2-3 fej vöröshagyma
  • mustár
  • ketchup 

Elkészítés:

Az angolszalonnát, a füstölt tarját, a füstölt szalonnát és a füstölt kolbászt vékony szeletekre, illetve karikákra vágjuk. A friss gombafejeket megmossuk, a burgonyát meghámozzuk és karikákra vágjuk, a vöröshagymákat szikleveleire szedjük. Mindezeket váltakozva vékony nyársra húzzuk és parázs fölött megsütjük. Mustárral, ketchuppal adjuk fel. (Sütőben és grillezve is kitűnő!)
 
 

Forrás: DPG recepttár 


A recepthez társított címkék:
tájjellegű étel