Hozzávalók:

két csirkemell
bambuszrügy (konzerv is jó)
200 g garnélarák
4 fej vöröshagyma
szójaszósz
illatos (shiitake gomba)
fafül gomba
kínai ötfűszer keverék

bors

Elkészítés:

A csirkemellet kifilézed, ujjnyi darabokra metéled, egy tálban összkevered a szójaszósszal, borssal és ötfűszer keverékkel. A gombákat szárítva lehet kapni, ezért áztasd be őket, és amikor már megpuhultak, negyedeld el őket. A hagymát szeleteld fel nagyobb darabokra. Olajon pirítsd üvegesre a haygmát, gyorsan halászd ki, és tedd félre, a helyére zúdítsd be a csirkemellet, majd, amikor már megpirult egy kicsit, keverd hozzá a gombákat, a bambuszrügyet, és később a garnélát is. A legvégén visszateheted a hagymát. Rizzsel tálald.
 

Forrás:
EXTERNET Web-Art Műhely 1997-98