Hozzávalók:
6 db főtt tojás,
15-20 dkg olasz felvágott,
3 dl tejföl,
burgonyapüré,
só, mustár, bors
15-20 dkg olasz felvágott,
3 dl tejföl,
burgonyapüré,
só, mustár, bors
Elkészítés:
A burgonyapürébe a tojás sárgáját beletörjük, belekeverjük 2 dl tejföllel, borssal sóval ízesítjük. Kockára vágjuk az olasz felvágottat, és a tojásfehérjét. Jénaiba rétegenként beletesszük a burgonyapürét (2-3 cm vastagságban), a kockára vágott tojást, felvágottat.A rétegeket megismételjük az egész tetejére 1 dl tejfölt teszünk, sajttal leszórjuk, sütőben pirosra sütjük.
Jó étvágyat!!
Jó étvágyat!!
Forrás:
EXTERNET Web-Art Műhely 1997-98