Hozzávalók:

Hozzávalók:
1 zacskó milánói makaróni tészta
1/4 kg darálthús
1 kis szál lecsókolbász vagy parasztkolbász
1 nagy doboz tejföl
A tetejére sajt, az ízesítéshez só, vegeta, pirospaprika, olaj

Elkészítés:

A zacskó milánói tésztát megfőzzük.
A darálthúst megpirítjuk a kolbásszal és paprikát hozzáadva pörköltesen főzzük max 10 percig.
A tészta egy részét a hőálló edény aljára tesszük, fölé ezt a darálthúsos masszát, azután megint tészta és akkro rá a tejfölt (a tejfölt kikeverhetjük 2 evőkanál lisszttel is, hogy sűrűbb legyen). A tetejére bő sajtot reszelünk és betesszük az előmelegített sütőbe és kb 25 percig sütjük amíg banrás nem lesz a sajt a tetején.
Miután kihűlt felvágjuk és tálaljuk
Rendkívül laktató étel és nagyon finom.
 

Forrás:
EXTERNET Web-Art Műhely 1997-98