Hozzávalók:
50 dkg liszt
1 doboz tejföl
1 Rama margarin
1 evőkanál só
1 egész tojás
kevés reszelt sajt
1 doboz tejföl
1 Rama margarin
1 evőkanál só
1 egész tojás
kevés reszelt sajt
Elkészítés:
A lisztet a margarinnal, sóval, tejföllel és az egész tojással összegyúrjuk. Az így kapott masszát egy éjszakára a hütőbe tesszük. Másnap a tésztát kinyújtjuk kb 1 cm vastagságura, megkenjük tojással és megszórjuk a reszelt sajttal s felvágjuk tetszés szerint.
Forró sütőben, de alacsony hőmérsékleten inkább szárítjuk, mint sütjük.
Megjegyzés: Gyors és finom!
Forró sütőben, de alacsony hőmérsékleten inkább szárítjuk, mint sütjük.
Megjegyzés: Gyors és finom!
Forrás:
EXTERNET Web-Art Műhely 1997-98