Hozzávalók:

Sajtok:
75-125 gr camembert
75-125 gr tehéntúró vagy juhtúró
75-125 gr Cheddar vagy ementali sajt
Gyümölcsök és diófélék:
2 alma
2 nektarin
2 narancs
25 dkg friss datolya vagy besztercei szilva
25 dkg fekete vagy zöldszemű szőlő
25 dkg vegyes dióféle

Elkészítés:

A dióféléket héjastól is tálalhatjuk, a gyümölcsöket pedig egészben. Változatos formájú és színű gyümölcsöket válogassunk össze.
Egy nagy tál szélére sajtszeleteket és kanálnyi túróhalmokat rakunk. Az almát és a nektarint szeletekre vágjuk a narancsot gerezdekre bontjuk, a datolyát felezzük, kimagozzuk, a szőlő magvait kiszedjük. A gyümölcsszeleteket a sajtdarabok közé helyezzük. A dióféléket kis csoportokba rendezzük a tál közepén.
 

Forrás:
EXTERNET Web-Art Műhely 1997-98