Hozzávalók:

1 cs. babapiskóta
1 db rum aroma
1 cs. Aranka vanília krémpor
tej
8 dkg porcukor
2 tojás
2 ek. (cukrozatlan)kakaó

Elkészítés:

1 cs. babapiskótát tálba rakok, meglocsolom 3 dl langyos rumos tejjel. Ráöntöm az 1 cs. kikevert Aranka krémport.
Csokoládé öntettel beborítom:
3 dl tej, 8 dkg porcukor, 2 tojás sárgája, 2 ek. (cukrozatlan)kakaó. A tojássárgákat elkeverjük a porcukorral, és a kakaóval. Felhigítjuk tejjel és folyamatos keverés közben kis lángon sűrűre főzzük.
Aki nem szereti a keserűt, tetszés szerint lehet édesíteni a kakaót.
Hűtőben tároljuk kb 12 órát amíg összeérik.
 

Forrás:
EXTERNET Web-Art Műhely 1997-98