Hozzávalók:
8 szelet gépsonka
20 dkg krémsajt
10 dkg ecetes torma
1 nagy reszelt alma
só, bors,
1 fej saláta
20 dkg krémsajt
10 dkg ecetes torma
1 nagy reszelt alma
só, bors,
1 fej saláta
Elkészítés:
A krémsajtot habosra keverjük a tormával és az almával, ízlés szerint sózzuk, borsozzuk. Egy hosszúkás vagy kerek tálat kirakunk a lecsurgatott salátalevelekkel es elhelyezzük rajta a fenti töltelékkel töltött sonkatekercseket. Ügyeljunk arra, hogy a tekercs
végére és a tetejére jusson egy-egy nyomózsákból kinyomott rózsa.Diszíthetjük ecetes uborkával, paradicsomkarikával, nyers uborkával,tojáskarikával. Jól behűtve tálaljuk.
végére és a tetejére jusson egy-egy nyomózsákból kinyomott rózsa.Diszíthetjük ecetes uborkával, paradicsomkarikával, nyers uborkával,tojáskarikával. Jól behűtve tálaljuk.
Forrás:
EXTERNET Web-Art Műhely 1997-98