Hozzávalók:
1 db kozepes meretu csirke
1 fej hagyma
25 dkg zoldborso
4-5 sarga es feherrepa
1 dl tejfol
so, bors, paprika
1 fej hagyma
25 dkg zoldborso
4-5 sarga es feherrepa
1 dl tejfol
so, bors, paprika
Elkészítés:
A csirket feldaraboljuk, fokhagymas olajban megforgatjuk, befuszerezzuk es egy mely tepsibe vagy hoallo talba a tal szelen szorosan elrendezzuk. A tal kozepere, kitoltve a csirket altal korulolelt helyet, eloszor a negyedekre vagott hagymat, majd az ujjnyi karikakra vagott repat, vegul a zoldborsot rakjuk le. A zoldseget is megborsozzuk es paprikazzuk, majd meglocsoljuk kb. 1-1,5 dl olajjal.
1-1,5 orai sutes utan, s ha a csirke megpuhult, a zodlsegre raontjuk a tejfolt, s meg 5 percig sutjuk. Rizzsel vagy rakott krumplival talajuk.
1-1,5 orai sutes utan, s ha a csirke megpuhult, a zodlsegre raontjuk a tejfolt, s meg 5 percig sutjuk. Rizzsel vagy rakott krumplival talajuk.
Forrás:
EXTERNET Web-Art Műhely 1997-98