Hozzávalók:

csirkemell vagy pulykaszárny
shiitake gomba
répa
vegeta
friss gyömbérgyökér
egy csomag üvegtésza
egész bors
zöldhagyma
korianderzöld (elhagyható)

Elkészítés:

A csirkehúst a répával, vegetával, borssal és szeletelt gyömbérrel (elég 5-6 szeletke) felteszed főni. Közben a gombát feldarabolod, és beáztatod az üvegtésztát. Amikor a hús már puha, kiveszed, kis darabkákra metéled, visszadobod a gombával. Még egy kicsi rotyogtatod, aztán ollóval belevágod a tésztát (hogy ne legyen túl hosszú). A tészta nagyon hamar megpuhul! Forrón, tetejét korianderzölddel és felvágott zöldhagymával megszórva tálalod. Ideális esetben tálkákban, pálcikával eszik.
 

Forrás:
EXTERNET Web-Art Műhely 1997-98