Hozzávalók:

  • 20 dkg sárgarépa
  • 10 dkg gyökér
  • 10 dkg karalábé
  • 10 dkg vöröshagyma
  • 5 dkg zeller
  • 5 dkg bimbós kel
  • 40 dkg gomba
  • 2 evőkanál olívaolaj
  • 1csomag petrezselyem
  • ételízesítő

Elkészítés:

Az olajon az apróra vágott vöröshagymát megpirítjuk, majd a megtisztított, kis kockára vágott zöldséget belerakjuk. Egy kevés vizet öntünk alá és sózzuk. Fedő alatt majdnem puhára pároljuk, majd a megtisztított, a szokottnál vastagabb szeletekre vágott gombát is beletesszük. Együtt teljesen megpuhítjuk és rövid lére sütve, frissen vágott petrezselyemmel megszórva tálaljuk.

 

Forrás: DPG recepttár


A recepthez társított címkék:
tájjellegű étel